+3 photos

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  De Kersentuin in Amsterdam

  Middenin Amsterdam Zuid vind je aan de Apollolaan, naast het Bilderberg Garden Hotel, het hip-chique restaurant De Kersentuin. Dit restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en is onlangs een spannende, vernieuwende weg ingeslagen.

  Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer. De internationale bar/lounge is de ontmoetingsplek overdag voor een goed gesprek of een snelle lunch. ’s Avonds transformeert de bar in the place to be voor een goed glas wijn, GT of Bloody Mary.

  Tweesterren Michelinchef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin. De menukaart is een mix van ‘pure products’ en signature dishes en alle gerechten worden geserveerd in de vorm van een tussengerecht. Voor de lunch adviseert de chef dat je een keuze maakt uit 2 of 3 gerechten en voor het diner uit 3 of 4 gerechten. Prijs per tussengerecht varieert van €15,00 tot €20,00.

  Restaurant De Kersentuin in Amsterdam is (m.u.v. zondag) elke dag geopend, voor ontbijt, lunch en diner. Uiteraard voorzien van gratis wifi en makkelijk bereikbaar vanaf de A10 en de RAI. Openbare parkeergelegenheid en valet parking zijn beschikbaar.

  De Kersentuin

  Dijsselhofplantsoen 7
  1077BJ Amsterdam

  Directions

  User reviews about De Kersentuin in Amsterdam

  8,7

  Based on 249 reviews
  All reviews are from guests who have dined at De Kersentuin.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  6,6
  20 Jul 2017
  Niet wat ik ervan verwacht had Goede bediening, eten is goed maar niet heel bijzonder, het restaurant is niet erg sfeervol, zelfs beetje oubollig.
  7,0
  17 Jul 2017
  Lekker eten - bediening nonchalant De bediening was vrij nonchalant. We zaten nog niet neer en we moesten al zeggen welk aperitief we zouden nuttigen. Het eten was wel super lekker.
  7,0
  16 Jul 2017
  Heerlijk gegeten Heerlijk gegeten maar het is wel aan de prijs.
  7,6
  16 Jul 2017
  Goed gegeten, goede bediening Heel goed gegeten, prima bediening, de wijnkaart is wat beperkt.
  8,3
  13 Jul 2017
  Heerlijk! Heerlijk gegeten voor mijn verjaardag. De menu van de Chef, een beleving van structuren en smaken. Fijne mensen die zorg en willen verwennen om fijne avond van te maken. Zeker komen wij nog een keer genieten!.

  Frequently asked questions about De Kersentuin

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant De Kersentuin is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my booking at De Kersentuin in Amsterdam?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  How do I add a comment to my booking?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!