+5 photos

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  De Kleine Valk in Amsterdam

  De Kleine Valk in Amsterdam is een restaurantconcept van de ambitieuze twintigers Didi en Daniëlle, twee dames van de jongste generatie van horecatycoon Van der Valk. Het restaurant is gelegen in de Pijp, om de hoek van de Heineken Experience.

  De Kleine Valk schikt over een restaurant, loungebar en een groot zonnig verwarmd terras. Het is 365 dagen per jaar open voor een overheerlijke lunch en diner met smaakvolle gerechten. Daarbuiten schikken zij over een uitgebreide drank en borrel kaart.

  Het toegewijde team en de sfeervolle inrichting zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
  Het is ook mogelijk de loungebar af te huren, dus het zeker geschikt als evenementen locatie.

  Als je ook zin hebt om in dit sfeervolle restaurant heerlijk te dineren, reserveer dan nu.

  De Kleine Valk

  Marie Heinekenplein 5
  1072MH Amsterdam

  Directions

  User reviews about De Kleine Valk in Amsterdam

  8,4

  Based on 145 reviews
  All reviews are from guests who have dined at De Kleine Valk.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  4,3
  26 Jun 2017
  Erg druk Vrijdag in De Kleine Valk gegeten, genoten van het eten, en de service waarbij het personeel meedacht bij het ontvangen van de gasten aan tafel. Echter door de aanwezigheid van 2 behoorlijk grote groepen met kinderen was het moeilijk om een gesprek te onderhouden door het onstane lawaai aan de andere tafels en dat was heel jammer.
  6,6
  08 May 2017
  Middelmatig Terras is fijn, bitterballen waren goed. Moesten redelijk lang wachten tussen het voor en hoofdgerecht. Burgers waren redelijk. Opgediend op een houten plankje, heel,onhandig om van te eten. Er waren chips bij, beetje flauwekul. Er hadden een paar sausje bij geserveerd moeten worde, ik vond alles behoorlijk duur. 9 euro voor een garnalekroket met twee garnalen. Prijs, kwaliteit verhouding klopt niet. Jammer, met een paar simpele ingrepen valt er veel meer van te maken
  8,0
  09 Apr 2017
  Super Het was het totaalbeeld, heerlijke dag met mijn zusje in Amsterdam, geweldig zonnetje, lekker gelounged op het terras, binnen een fijne plek gekregen, echt heerlijk gegeten en genoten van het gezelschap van the man in charge, Jean Pierre. Ik woon in Apeldoorn maar kom zeker terug bij De Kleine Valk
  4,6
  03 Apr 2017
  Zondag 2 april Via via had ik vernomen dat jullie een mooi, kwalitatief restaurant waren. Ik besloot door deze info een kijkje te nemen op jullie website en zag aan de aantal sterren dat het wel goed zat. Als eerste bij binnenkomst kregen wij een tafel voor 4 mensen ipv 5 personen, het is dat mijn moeder het een gezellige hoek vond dat wij daar zijn gebleven. Vervolgens hadden wij het eten besteld, hebben daar super lang op moeten wachten en kregen vervolgens twee foute bestellingen. Normaal gesproken hoor je het vlees samen met de friet te krijgen maar de friet kwam echt 15 min later. (Kijk als het nou super druk zou zijn kan ik nog begrip tonen, maar dat was het niet). Ik vond qua prijs en het aantal sterren het eten echt super slecht. Het vlees van de rib eye was niet heel erg mals en de groentes daarbij was gewoon niet lekker, dit kan ook aan onze smaak liggen. Maar nogmaals voor de prijs en aantal sterren verwacht je kwaliteit! We zouden een toetje nemen en mijn moeder verrassen maar we hebben dat achterwege gelaten en zijn weggegaan. De service was okay niet super slecht maar ook niet geweldig.
  8,0
  08 Mar 2017
  Een leuke avond gehad Het restaurant is erg trendy wij zijn hier al eerder geweest toen beviel het eten mij minder afgelopen keer was het prima ik hoorde dat de kok was vervangen en dat er een nieuwe kaart was (prima) de bediening is erg vriendelijk kortom een fijne avond gehad

  Frequently asked questions about De Kleine Valk

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant De Kleine Valk is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my booking at De Kleine Valk in Amsterdam?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  How do I add a comment to my booking?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!