+5 photos
Couverts will go offline in January. Visit IENS for a broader restaurant offer.
Discover & book the best restaurants at the best price.

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  De Kleine Valk in Amsterdam

  De Kleine Valk in Amsterdam is een restaurantconcept van de ambitieuze twintigers Didi en Daniëlle, twee dames van de jongste generatie van horecatycoon Van der Valk. Het restaurant is gelegen in de Pijp, om de hoek van de Heineken Experience.

  De Kleine Valk schikt over een restaurant, loungebar en een groot zonnig verwarmd terras. Het is 365 dagen per jaar open voor een overheerlijke lunch en diner met smaakvolle gerechten. Daarbuiten schikken zij over een uitgebreide drank en borrel kaart.

  Het toegewijde team en de sfeervolle inrichting zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
  Het is ook mogelijk de loungebar af te huren, dus het zeker geschikt als evenementen locatie.

  Als je ook zin hebt om in dit sfeervolle restaurant heerlijk te dineren, reserveer dan nu.

  De Kleine Valk

  Marie Heinekenplein 5
  1072MH Amsterdam

  Directions

  User reviews about De Kleine Valk in Amsterdam

  8,4

  Based on 147 reviews
  All reviews are from guests who have dined at De Kleine Valk.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  5,0
  24 Sep 2017
  Onwijs slechte (maar we naardige) bediening. Om te janken zo slecht! De bediening vergat onze bestelling. Kwam daarna met een dubbele bestelling waarvan ik er 1 niet hoefde te betalen. Ze kwamen met drankjes die we niet hadden besteld en hebben deze ook terug naar de bar gestuurd. Toen we de rekening kregen stonden alle drankjes, ook de drankjes die we niet hadden besteld en onze "gratis" drankjes gewoon op de bon. Beetje jammer dat we er thuis pas achter kwamen. We moesten 2 keer om bestek vragen. Ik ben zelf op zoek gegaan naar een lepel voor mijn dochter aangezien die ook was vergeten. Ik vroeg of er een doekje over de tafel kon aangezien deze vies was maar... Ook vergeten. Prima tent voor een snelle borrel maar een hapje eten raad ik af.
  8,3
  15 Sep 2017
  Heerlijk gegeten met z'n tweeen ! Lekker, goed en gezellig!
  4,3
  26 Jun 2017
  Erg druk Vrijdag in De Kleine Valk gegeten, genoten van het eten, en de service waarbij het personeel meedacht bij het ontvangen van de gasten aan tafel. Echter door de aanwezigheid van 2 behoorlijk grote groepen met kinderen was het moeilijk om een gesprek te onderhouden door het onstane lawaai aan de andere tafels en dat was heel jammer.
  6,6
  08 May 2017
  Middelmatig Terras is fijn, bitterballen waren goed. Moesten redelijk lang wachten tussen het voor en hoofdgerecht. Burgers waren redelijk. Opgediend op een houten plankje, heel,onhandig om van te eten. Er waren chips bij, beetje flauwekul. Er hadden een paar sausje bij geserveerd moeten worde, ik vond alles behoorlijk duur. 9 euro voor een garnalekroket met twee garnalen. Prijs, kwaliteit verhouding klopt niet. Jammer, met een paar simpele ingrepen valt er veel meer van te maken
  8,0
  09 Apr 2017
  Super Het was het totaalbeeld, heerlijke dag met mijn zusje in Amsterdam, geweldig zonnetje, lekker gelounged op het terras, binnen een fijne plek gekregen, echt heerlijk gegeten en genoten van het gezelschap van the man in charge, Jean Pierre. Ik woon in Apeldoorn maar kom zeker terug bij De Kleine Valk

  Frequently asked questions about De Kleine Valk

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant De Kleine Valk is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my booking at De Kleine Valk in Amsterdam?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  How do I add a comment to my booking?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!