+2 photos
Couverts will go offline. Visit IENS for a broader restaurant offer.
Get a 50% discount on your total bill during the IENS Festival until November 30th.

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  Information Meneer Frits, Eindhoven

  Ons grand café/restaurant, gelegen direct naast het Muziekgebouw, is dé ontmoetingsplek bij uitstek voor een smakelijke lunch, een heerlijk diner, een gezellige borrel of gewoon een uitstekende kop koffie. Voor wie aansluitend een concert bezoekt, is er het maandelijks wisselende twee- en driegangen concertmenu. Een ontspannen begin van een avond-uit in het Muziekgebouw!

  Meneer Frits

  Jan van Lieshoutstraat 3
  5611EE Eindhoven

  Directions

  Reviews Meneer Frits, Eindhoven

  7,3

  Based on 233 reviews
  All reviews are from guests who have dined at Meneer Frits.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  7,3
  01 Oct 2017
  Prima voor een snelle hap voor het concert Tip, vervang de menukaarten want die zijn wat vettig geworden door veel gebruik hegeen niet bemoedigend werkt voor de eetlust! Gebruik verse peper op de gerechten zoveel lekkerder. Verder was het eten prima!
  9,0
  28 Sep 2017
  Doen we vast weer ! We hebben bij Frits gesoupeerd op zondag na een concert in het muziekgebouw. Er was keuze tussen twee voor-, hoofd- en nagerechten. We hebben beiden, mijn vrouw en ik, voor hetzelfde menu geopteerd, een zalmcarpaccio, roodbaars en kaasplank. Alles even lekker. En netjes gepresenteerd, de kazen zelfs met een sneetje zelfgebakken brood met noten en een vijg. We hebben dit seizoen nog een paar matineeconcerten op zondag in ons programma; dan reserveren we vast opnieuw bij Frits voor het avondmaal.
  7,0
  25 Sep 2017
  Goede pot Prima 3 gangen menu genoten voor een prima prijs van 25€. Goede degelijke kost, geen pretenties/opsmuk. Vlotte bediening. Kortom voor herhaling vatbaar.
  5,6
  24 Sep 2017
  Service kan veel beter De service was erg traag en het ging een paar keer mis met bestellingen. Het leek of het personeel erg onervaren was. Eten was voldoende maar het duurde erg lang voordat er iets op tafel kwam. Ook de rekening klopte niet. Jammer van zo'n zaak.
  9,0
  18 Sep 2017
  Een heerlijke avond Dat was genieten in een heerlijke sfeer, met een uitstekend diner en erg goede service. !!!!

  Frequently asked questions about Meneer Frits

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant Meneer Frits is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my reservation?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  Can I add a comment to my reservation at Meneer Frits?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!