+5 photos

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  Information Het Prentenkabinet, Leiden

  Restaurant Het Prentenkabinet is gevestigd in een eeuwenoud pand in het centrum van Leiden. Het staat bekend als een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van de Zuid-Hollandse stad. Stijlvol, intieme sfeer en een gevoel van thuiskomen zijn enkele typeringen van Het Prentenkabinet. De gedreven keukenbrigade kookt met aandacht voor kwaliteit, en laat zich inspireren door de Frans, Internationale keuken. De smaakpapillen worden geprikkeld door experimentele en traditionele gerechten. Nieuwsgierig geworden? www.prentenkabinet.nl of kom eten in het Regthuys in Wassenaar www.brasseriehetregthuys.nl of fietsen?
  www.fietsculinair.nl

  Het Prentenkabinet

  Kloksteeg 25
  2311SK Leiden

  Directions

  Reviews Het Prentenkabinet, Leiden

  8,9

  Based on 603 reviews
  All reviews are from guests who have dined at Het Prentenkabinet.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  9,6
  30 Apr 2017
  heerlijk gegeten in een moooie ambiance Heerlijk 4 gangen verrassingsmenu, mooie smaken en goede bijpassende wijnen! Mooie ambiance! Bediening verdiend een pluim! Snel en correct! Niet te formeel. Wij komen zeker weer terug
  9,3
  27 Apr 2017
  Klasse Doordat wij een mogelijkheid van proeven hadden via ticketveiling, konden wij de sfeer van huiselijkheid en klasse meemaken. De bediening en service was uitmuntend, alles werd duidelijk uitgelegd. Wij waren 1 van de eerste gasten die avond en alles verliep vlot zonder te lang wachten. Een terugkeer waard, zeker nadat we ook een kortingsbon ontvingen voor een volgend keer
  9,0
  26 Apr 2017
  Aanrader Het was jammer dat het zo rustig was, maar ja het was maandag avond. Men maakt van het eten een feest, lust voor het oog en streling voor de tong. Kom zeker nog een keer terug.
  10,0
  23 Apr 2017
  Altijd fijn Fijn om elke week terug te komen. Altijd weer nieuw, zelfs van week tot week. Tot gauw weer !
  9,0
  20 Apr 2017
  HIGH TEA High tea was super gezelllig en lekker met pasen

  Frequently asked questions about Het Prentenkabinet

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant Het Prentenkabinet is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my reservation?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  Can I add a comment to my reservation at Het Prentenkabinet?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!