+3 photos

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  Information De Oude Apotheek, Losser

  De Oude Apotheek is een uniek restaurant in het centrum van Losser. Je beleefd hier in het historische pand, "Het Teylershuis" een geweldige avond.
  Het menu bied de keuze aan verscheidene gerechten en mooie seizoensspecialiteiten. Of kies voor een verrassingsmenu van 4 tot 7 gangen.

  De Oude Apotheek

  Teylersstraat 4
  7581AH Losser

  Directions

  Reviews De Oude Apotheek, Losser

  9,0

  Based on 198 reviews
  All reviews are from guests who have dined at De Oude Apotheek.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  8,6
  17 Sep 2017
  Zo wil ik graag mijn verjaardag bieren Super gezellig en zeer goed eten.Alles zelf gemaakt en vers en dat proef je.
  10,0
  17 Sep 2017
  Gastvrijheid ten top Gisterenavond heb ik met vier vriendinnen gegeten in de Oude Apotheek. Het is een restaurant met ambiance, waarin de de gastheren en gastvrouwen hun vak verstaan en gasvrijheid in hun genen hebben zitten. De keuken is van excellent niveau en het eten wordt geserveerd in combinatie met de beste wijnen. De rekening stond, vanuit mijn ervaringen, in positieve zin, totaal niet in verhouding met het diner waarvan wij mochten genieten. Wanneer ik de volgende keer in Losser ga ik geen moment twijfelen naar welk restaurant ik mijn vrienden/familie mee naar toeneem: De Oude Apotheek.
  10,0
  16 Sep 2017
  Heerlijk, gezellig en stijlvol Samen eten met mensen die daar ook van houden op 'n plek waar ze heerlijk koken en waar 'n gezellige, stijlvolle sfeer heerst. Dan vier je het leven. En dat deden we vrijdagavond 15 september in de Oude Apotheek. Niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer.
  8,3
  12 Sep 2017
  lekker en gezellig Heerlijk gegeten van het keuzemenu. De kuinderen mochten van de borrelkaart kiezen, hellas vas de kwaliteit van deze gerechten wat minder. Leuke extraatjes als een amuse, koekjes en een karaf water. Tenslotte een leuke verrassing voor de jarige
  9,0
  11 Sep 2017
  Lekker eten met uitstekende kwaliteit We waren hier nu al voor de 2e keer wezen eten. Het was heel lekker en de kwaliteit was uitstekend. Je krijgt een goed advies over wijn die bij het eten past. Ze kunnen goed omgaan met bijzondere vragen zoals glutenvrij en zoutarm eten. Een klein minpuntje is de wachttijd als je een menu neemt. Het duurt soms iets te lang voordat een nieuwe gang geserveerd wordt.

  Frequently asked questions about De Oude Apotheek

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant De Oude Apotheek is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my reservation?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  Can I add a comment to my reservation at De Oude Apotheek?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!