+6 photos

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  Information Restaurant Huis de Wiers, Nieuwegein

  Restaurant Huis de Wiers is een begrip waar klassiek en modern samensmelten in volledige harmonie. Aan de rand van het plaatsje Vreeswijk, naast de jachthaven, is het voormalig Landhuis Huys Wiers uit de zeventiende eeuw, opnieuw opgetrokken in een moderne eigentijdse stijl.
  Onder de schitterende authentieke kruisgewelven in het gerestaureerde souterrain is een restaurant gecreëerd waarin verschillende doelgroepen zich kunnen vinden in het beste van een klassieke omgeving en een moderne stijl.

  Onze kaart wisselt elke 2 maanden.
  Naast a la carte serveren wij ook diverse menu's:

  Carte Blanche Menu van de Chef:
  3-gangen: 33,50
  4-gangen: 37,50
  5-gangen: 42,50

  4 Gangen wisselend Seizoensmenu: 48,50
  Wij serveren ieder seizoen een speciaal 4 gangen menu, voorbeelden zijn ons:

  -4 Gangen Aspergemenu
  -4 Gangen Schaal en Schelpdierenmenu
  -4 Gangen Wildmenu
  -4 Gangen Ijsselmeermenu
  -4 Gangen Black Angus Menu

  Restaurant Huis de Wiers

  Wiersedreef 3
  3433ZX Nieuwegein

  Directions

  Reviews Restaurant Huis de Wiers, Nieuwegein

  8,8

  Based on 780 reviews
  All reviews are from guests who have dined at Restaurant Huis de Wiers.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  10,0
  20 Jul 2017
  Super Gisteravond gegeten bij de Wiers. Heerlijk buiten, zeer goede bediening en verrassend eten gegeten. Kan geen minpuntje bedenken.
  10,0
  18 Jul 2017
  Heerlijk gegeten! echt een culinair genot. Gisteren waren wij voor de 2de keer wezen eten bij Huis de Wiers en waarbij wij na de 1ste keer al dachten dat het niet beter kon, kon dat dus zeker wel. We kozen voor het verrassingsmenu en verrast waren wij zeker. Echt een aanrader voor iedereen.
  9,0
  17 Jul 2017
  gewoon, alsof dat normaal is, heel erg goed Met 4 personen gegeten in de Wiers, eerst buiten en na verloop van tijd naar binnen. Daar was het druk en het geluid kan moeilijk gedempt worden ondanks pogingen met kleden en wandbekleding, Voortreffelijke menu's, zowel 5 gangen verrassing als ook het vis en schelpdieren 4 gangen menu. Fijne betaalbare wijnen en dito port en digestief. Niet voor niets de vermoedelijk winnaar van de gouden pollepel 2017...
  8,3
  13 Jul 2017
  diner Fijne avond gehad met heerlijk eten en een prettige attente bediening en erg goede wijnen daarbij; kortom: top!
  8,3
  12 Jul 2017
  Verrassende samenstelling van ingredienten en smaken! Tgv een verjaardag hier met familie gegeten en het was een grandioos feestje om hier samen te genieten van allereerst een warm welkom, een glas bubbels en een frisse amuse. De wijnen pasten vervolgens bij het door ons gekozen 4-gangen verrassingsmenu. Uiteraard werd ons wel gevraagd of er nog speciale wensen waren en wat wij minder lekker vonden. Bediening was vlot en gaf heldere en voldoende informatie over de herkomst van de wijnen en welke ingredienten gebruikt waren voor de kleurrijke en mooie gerechtjes die ons werden voorgeschoteld. Aanvullend nog een kaasplankje genomen na het hoofdgerecht en voor ons dessert. Heerlijke avond! Voor herhaling vatbaar.

  Frequently asked questions about Restaurant Huis de Wiers

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant Restaurant Huis de Wiers is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my reservation?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  Can I add a comment to my reservation at Restaurant Huis de Wiers?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!