+6 photos

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  Information Slagroom, Tilburg

  Slagroom Eten en Drinken is als binnenstappen in een ouderwets Hollandse boerderijkeuken: een warme ambiance en overduidelijke Brabantse gastvrijheid! En wanneer een middagborrel automatisch in een stapavond transformeert, gaan de tafeltjes aan de kant en de muziek? een tandje omhoog.

  In dit authentieke café hechten we veel waarde aan beleving, sfeer en gezelligheid; dat is terug te zien in de menukaart en de verschillende dranken. Bovendien is er naast een high tea ook een high beer arrangement: onder het genot van smakelijke hapjes verschillende kwaliteitsbieren proeven.

  Bij Slagroom Eten en Drinken zijn we van mening dat het totaalplaatje telt, daarom passen we een arrangement of reservering graag aan op uw wensen.

  High thea 21,50
  High beer 24,50
  Film & Food 24,50

  Slagroom

  Piusplein 6a
  5038WL Tilburg

  Directions

  Reviews Slagroom, Tilburg

  8,3

  Based on 345 reviews
  All reviews are from guests who have dined at Slagroom.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  6,3
  23 Jun 2017
  Romantisch genoten Leuk restaurant! Alleen vond ik de High Thea een beetje saai. Het had veel leuker aangekleed kunnen zijn. Maar voor mijn vriendin was het de eerste keer,en ze vond het geweldig. Dus heb daar mijn mond over gehouden. Bediening was super????
  9,0
  19 Jun 2017
  Lekkere en gezellige high-beer! Onze gastheer was heel attent en besteedde veel aandacht aan elk biertje. Hij vertelde er leuke weetjes bij. Het eten was erg goed aangepast op het bierthema. We hebben ervan genoten!
  5,3
  13 Jun 2017
  Chauffeuse Ik miste wat rauwkost of een beetje warme groente bij het lekker bekkie en de sathe schotel.. Lekkerbekje was lekker maar de friet was veel te hard gebakken.
  3,0
  06 Jun 2017
  The first time Een half uur op het voorgerecht moeten wachten. Reactie was dat het een ingewikkeld proces was om 2 x 6 oesters te openen. Wees dan eerlijk. Ook het gevraagde brood kwam pas na een half uur. En zonder olijfolie waar om gevraagd was. Daarna Bij a 3 kwartier wachten op het hoofdgerecht een visplankje. Sorry hoor, ik heb nog nooit zo'n slechte zalm gezien, en de meerval als het al meerval was had een wel erg rare kleur. Ik weet dat ik niet alles kan verwachten, maar dan hoeft het niet slecht te zijn. Afgerekend en ergens anders gaan zitten in de stand, maar hier nooit meer.
  9,0
  28 May 2017
  Bijzonder genoten! High beer was top! Top bieren, top gerechten, top service! Echt een aanrader.

  Frequently asked questions about Slagroom

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant Slagroom is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my reservation?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  Can I add a comment to my reservation at Slagroom?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!