+6 photos
Couverts will go offline in January. Visit IENS for a broader restaurant offer.
Discover & book the best restaurants at the best price.

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  Information Slagroom, Tilburg

  Slagroom Eten en Drinken is als binnenstappen in een ouderwets Hollandse boerderijkeuken: een warme ambiance en overduidelijke Brabantse gastvrijheid! En wanneer een middagborrel automatisch in een stapavond transformeert, gaan de tafeltjes aan de kant en de muziek? een tandje omhoog.

  In dit authentieke café hechten we veel waarde aan beleving, sfeer en gezelligheid; dat is terug te zien in de menukaart en de verschillende dranken. Bovendien is er naast een high tea ook een high beer arrangement: onder het genot van smakelijke hapjes verschillende kwaliteitsbieren proeven.

  Bij Slagroom Eten en Drinken zijn we van mening dat het totaalplaatje telt, daarom passen we een arrangement of reservering graag aan op uw wensen.

  High thea 21,50
  High beer 24,50
  Film & Food 24,50

  Slagroom

  Piusplein 6a
  5038WL Tilburg

  Directions

  Reviews Slagroom, Tilburg

  8,3

  Based on 368 reviews
  All reviews are from guests who have dined at Slagroom.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  8,6
  01 Oct 2017
  Superleuke High Beer Een hele leuke high Beer met verrassende biertjes en lekkere gerechtjes. We hebben genoten en een heel gezellige middag gehad. Ook de sfeer en bediening hadden hier een mooie bijdrage aan.
  8,0
  26 Sep 2017
  Goed Vlees was erg goed, en de biertjes lekker. Pasta zalm is met weinig zalm en was niet geslaagd. Voor de rest een aanrader
  6,3
  25 Sep 2017
  Film menu We waren met een groep van 4 personen. We hebben echt heerlijk gegeten, daar was niets mis mee. De portie zijn, naar mijn mening erg groot. Het mag best iets minder maar dat is persoonlijk natuurlijk. Omdat we naar de film gingen was het, op het laatst, best een beetje haasten. Jammer dat het personeel dat niet in de gaten hield, ondanks dat we het meerdere malen gezegd hebben.
  7,3
  23 Sep 2017
  Wachten... Het eten was heerlijk en de service prima. Helaas was dat na het voorgerecht anders, we werden “vergeten” we hadden geen tijd meer voor de extra beloofde frietjes en een nagerecht. En het was haasten om op tijd bij het concert te komen.
  7,6
  14 Sep 2017
  High Tea We hebben heerlijke broodjes e.d. gegeten en het was ook ruim voldoende. Echter we hadden wel theekopjes die aan de binnenkant een bruine thee-aanslag hadden, dat zag er niet zo fris uit. Ook sommige bestek moest opgepoetst worden.

  Frequently asked questions about Slagroom

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant Slagroom is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my reservation?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  Can I add a comment to my reservation at Slagroom?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!