+6 photos

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  De Klub in Utrecht

  De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

  De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

  Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

  Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.

  De Klub

  Europalaan 2b
  3526KS Utrecht

  Directions

  User reviews about De Klub in Utrecht

  8,8

  Based on 170 reviews
  All reviews are from guests who have dined at De Klub.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  10,0
  21 Aug 2017
  heel goed eten, fijne service Bij de Klub eten was heerlijk. De keuze was vegetarisch of vlees/vis van een vast per week wisselend menu. De kwaliteit van het eten was heel hoog, ik heb heel lekker gegeten. De bediening was erg attent en gaf ook advies voor de juiste wijn bij het gerecht. Een een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit restaurant ligt wat verstopt wat de beleving voor mij en mijn partner alleen maar leuker maakte. Bravo!
  9,6
  14 Aug 2017
  Super Top bediening in een sfeervol restaurant waar je heerlijk en puur kan eten. Erg genoten.
  9,0
  13 Aug 2017
  Heerlijk eten op een onbekende locatie in een informele sfeer Heerlijk eten met goed op elkaar afgestemde smaken en goede wijnen! Het (verrassings)menu wisselt wekelijks en de prijs/kwaliteit is top! Komen er zeker nog een keer.
  9,3
  11 Aug 2017
  Werkelijk Fantastisch eten Uitstekend eten. Verrassende combinatie van smaken. We hebben een heerlijke avond gehad. Een aanrader.
  9,0
  11 Aug 2017
  Fijne sfeer, fijne mensen en heerlijk eten! Wat een feestje om hier te zijn!

  Frequently asked questions about De Klub

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant De Klub is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my booking at De Klub in Utrecht?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  How do I add a comment to my booking?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!