+6 photos

Book your table

19:00
  24/7 free of charge online booking and cancellation

  De Klub in Utrecht

  De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

  De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

  Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

  Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.

  De Klub

  Europalaan 2b
  3526KS Utrecht

  Directions

  User reviews about De Klub in Utrecht

  8,8

  Based on 146 reviews
  All reviews are from guests who have dined at De Klub.

  Price / quality
  Atmosphere
  Service
  9,3
  18 Jun 2017
  Leuke plek! Wat een verrassing om tussen die oninteressante gebouwen een heel interessant restaurant te vinden! We zaten buiten, het rook heerlijk naar de bloeiende bomen en het eten was erg lekker. Fijne bediening, met een kwinkslag en humor. Goede sfeer en goede kwaliteit van alle drie de gangen. Wijn paste er heerlijk bij. Een aanrader!
  9,0
  17 Jun 2017
  ❤️ De Klub! Zooo blij dat De Klub er is!
  8,6
  15 Jun 2017
  Verrassend! Heerlijk gegeten op een plek die niet zo voor de hand ligt. Maar het terras was sfeervol, de bediening heel vriendelijk en het eten heerlijk. Prachtig opgemaakte borden en heel veel smaak in de gerechten. Moesten wel wat lang wachten op de charcuterie,maar die was dan weer zo goed, dat we ze dat vergeven. Een aanrader! Heerlijk eten voor een vriendelijke prijs.
  7,6
  15 Jun 2017
  De Klub Een goed verborgen schat in Utrecht. Heerlijk gegeten zonder keuze stress. Voor een snelle hap moet je hier niet zijn, maar als je een avondje wilt bijpraten en genieten van heerlijk eten is dit een perfecte stek!
  10,0
  14 Jun 2017
  Fijne bediening met heerlijk eten Het eten was fantastisch. Wij hadden een 4-gangen menu incl. kaasplankje en elk gerecht combineerde heerlijk met de bijpassende wijn. Daarbij was het personeel erg vriendelijk. Wij gaan snel nog eens!

  Frequently asked questions about De Klub

  Does my reservation need to be confirmed?

  Once you have completed the online reservation, you will receive a confirmation email. Your reservation at restaurant De Klub is now confirmed. You don’t need to print or bring the confirmation e-mail to the restaurant.

  How do I change/cancel my booking at De Klub in Utrecht?

  After making your online reservation, you will receive a confirmation email. In this email you will find two buttons with which you can change or cancel your reservation.

  How do I add a comment to my booking?

  While making your online reservation you can leave a comment for the restaurant via a designated comment field.

  never miss out on Couverts updates

  Subscribe to receive the latest news, attractive deals and info on new hotspots.
  You can always unsubscribe!